Marketing advies traject

Sales professionals en hun managers hebben het vaak te druk om uitgebreid stil te staan bij hun activiteiten en vaardigheden. Beiden worden zelden getoetst en bijgesteld. Dit terwijl de wereld om ons heen snel verandert en daarmee stilstand achteruitgang betekent. Trends en producten komen en gaan, uw concurrentiepositie verandert, uw klanten kopen anders in en uw partners kiezen lang niet altijd voor u. Om uw rendement op pijl te houden is het essentieel stil te staan bij de ontwikkelingen en u de vraag te stellen of uw overtuigingen en vaardigheden u nog in staat stellen uw resulaten te behalen.

Onze adviestrajecten stellen uw vaste uitgangspunten, routines en samenwerkingsvormen ter discussie en zijn daarmee prikkelend en soms confronterend. De basis voor de workshops is wetenschap die werkt. De industrie en de positie van uw bedrijf daarin worden geanalyseerd en in de workshop wordt veel tijd besteed aan actuele salescases, dwz. lopende sales trajecten worden geanalyseerd en van interventies voorzien die het winnen waarschijnlijker maken. Ook verloren salestrajecten bieden vaak waardevolle indicaties voor verandering.

Bent u nieuwsgierig hoe onze marketing advies trajecten u verder kunnen verder helpen ? Vul het contactformulier in of bel 06 1156 3608 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

AOM&S_logo_v2S